Aan het zwembad liggen op vakantie is natuurlijk heerlijk, maar veel mensen kiezen er voor tijdens een dagje aan het zwembad wat andere dingen te doen. Een dag lang aan het zwembad liggen is misschien wat eentonig, maar er zijn voldoende dingen die jij kunt doen om jezelf een dag te vermaken. Veel campings en vakantieparken hebben een mooi zwembad waar je aan kunt liggen, en wij zetten drie leuke activiteiten op een rij om zo’n dag goed door te komen.

Lees een goed boek

Misschien wel de makkelijkste tip van allemaal, maar wel zeer populair onder vakantiegangers. Een boek van je favoriete schrijver, een biografie van een bekende sporter of gewoon een tijdschrift dat je graag leest, genoeg mogelijkheden. Zorg er daarom voor dat je voor vertrek voldoende lectuur meeneemt, waar jij je een vakantie lang mee kunt vermaken. Vergis je niet, een goed boek of tijdschrift lees je snel uit, waardoor je aan het eind van de dag al toe bent aan je volgende boek.

Doe mee aan activiteiten

Veel hotels, resorts,  campings en vakantieparken bieden aan het zwembad verschillende activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan aquagym. Heb je geen zin om non stop baantjes te trekken, doe dan gezellig mee aan dergelijke activiteiten. Leuk om even bezig te zijn en bovendien goed om tijdens de vakantie actief bezig te zijn. Een prima tussendoortje tijdens een dag ontspannen aan het zwembad.

Neem een spelletje mee

Ben jij met je partner, kinderen of vrienden op vakantie en zoek je tussendoor wat afleiding? Neem een spelletje mee naar het zwembad. Een leuk dobbelsteenspelletje of een stok kaarten is een leuk tussendoortje. Heel de dag heb je genoeg tijd om heerlijk te luieren op je handdoek of ligbedje, maar even tussendoor een spelletje is vaak erg gezellig.

Dus of je nu gaat vliegen naar Albufeira, kamperen in Frankrijk of all inclusive gaat genieten in Egypte, er zijn genoeg mogelijkheden om tijdens een dagje zwembad voor ontspanning te zorgen.