Ideal Prime Beach Resort ligt op slechts 2,5 kilometer van het bruisende centrum van Marmaris. In het sfeervolle en gezellige centrum van Marmaris vind je naast diverse restaurants, bars en winkeltjes ook enorm veel uitgaansgelegenheden waar het tot in de late uurtjes doorgaat. Doordat Marmaris heel bekend staat om het bruisende nachtleven gaan er steeds meer jongeren naar het mooie Marmaris voor een jongerenvakantie.

Nu wordt er wel eens geopperd dat mensen last hebben van de jongeren maar dat is in Marmaris niet het geval. Helemaal wanneer je verblijft in Ideal Prime Beach zal je geen last ondervinden van de feest vierende jongeren. Het resort ligt op een goede afstand van het centrum van Marmaris en in het centrum gebeurt het allemaal. Overdag heeft ook niemand last van de jongeren want dan liggen ze of te slapen of zijn ze net als iedereen aan het genieten van zon, zee en strand.

Het gaat er sowieso heel anders aan toe dan in Griekenland of Spanje waar jongeren hun vakantie ook graag doorbrengen. Wanneer u iets leest over feestvierende jongeren in Marmaris en je wilt zelf verblijven in het Ideal Prime Beach dan zul je de hele vakantie geen last hebben van de jongeren, als ze al lastig zijn.